Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εργαζόμενοι κατέλαβαν γραφεία της Εγνατίας Οδού

Σεπτέμβριος 16th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σε κατάληψη των γραφείων της Εγνατίας Οδού ΑΕ, στο 6ο χλμ Θεσσαλονίκης-Θέρμης, προχώρησαν στις 8 το πρωί και για ένα δίωρο οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, διαμαρτυρόμενοι για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου τους Δημήτρης Σημαιοφορίδης.

Η συνέχιση των κινητοποιήσεών τους είναι δεδομένη και σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Σημαιοφορίδη, το σωματείο τους πρόκειται να συνεργαστεί και με άλλους φορείς που εντάχθηκαν στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, για την από κοινού αντίδρασή τους.

Στην εταιρεία εργάζονται σήμερα 242 άτομα και – σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου τους – η επιχείρηση όχι μόνο δεν έχει πλεονάζον προσωπικό, αλλά από τις αρχές του 2011 έχει ζητηθεί από τη διοίκησή της και η ενίσχυση του εργατικού της δυναμικού, κατά τουλάχιστον 30 άτομα.

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 16th, 2011 at 12:49 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply