Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

George Stefanopoulos: Αντικατάσταση λόγω… ύψους

Σεπτέμβριος 15th, 2011 by Χρήστος Μίμης

“Good Βye… America”

Δυστυχώς για το ΑΒC το μέγεθος μετράει (φωτό Ρόμπερτς και Στεφανόπουλος)

Eίναι αγαπητός, είναι ευφραδής, είναι φωτογενής και πάνω απ’ όλα γνώστης των θεμάτων που πραγματεύεται στην εκπομπή που παρουσιάζει. Παρ’ όλα αυτά, θα… αντικατασταθεί γιατί δεν είναι επαρκώς ψηλός!

Για το “παιδί θαύμα” της Eλληνικής ομογένειας Τζορτζ Στεφανόπουλος ο λόγος, που παρουσιάζει το δημοφιλές talk show “Good Morning America” του ABC και φημολογείται ότι ενδέχεται να αντικατασταθεί από έναν άλλο συνεργάτη της εκπομπής λόγω του ύψους του.

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής θεωρούν ότι ο πρώην πολιτικός σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον δεν ταιριάζει πολύ με τη συμπαρουσιάστρια Ρόμπιν Ρόμπερτς, επειδή είναι υψηλότερη, έτσι ο Στεφανόπουλος μάλλον θα πει… “Good Bye America”, και θα επανέλθει στο παλιότερο πόστο του, στην παρουσίαση της εκπομπής “This Week“.

ΣΚΑΪ

This entry was posted on Πέμπτη, Σεπτέμβριος 15th, 2011 at 23:03 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply