Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να πληρώσουν όλο το ποσό των ακίνητων που νοικιάζουν…

Σεπτέμβριος 12th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Δεν θα επιβαρύνει τους ενοικιαστές το νέο τέλος ακινήτων

Μόνο τους ιδιοκτήτες ακινήτων θα επιβαρύνει το τέλος ακινήτων που θα επιβληθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ διευκρίνισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο ίδιος εξήγησε πως ακόμη και στις περιπτώσεις που ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στο όνομα του ενοικιαστή, το τέλος θα πρέπει να μετακυλύεται στον ιδιοκτήτη.

Ερωτηθείς για την αντίδραση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που δηλώνει ότι θα μπλοκάρει την έκδοση λογαριασμών με το τέλος για τα ακίνητα, ο κ. Μόσιαλος είπε ότι αυτή τη στιγμή η χώρα δίνει έναν πατριωτικό αγώνα και θα έπρεπε αντί των κινημάτων «Δεν πληρώνω» να υπάρχουν κινήματα κατά του «λαδώματος» και κατά της μη έκδοσης αποδείξεων.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο νέων μέτρων, ο κ. Μόσιαλος σημείωσε ότι «σε κανέναν δεν αρέσουν τα μέτρα, αλλά ο στόχος της είσπραξης δεν αλλάζει. Αν δεν εισπραχθούν τα έσοδα, θα πρέπει να ανταποκρινόμαστε στους στόχους που έχουμε βάλει».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά τη ΝΔ, λέγοντας πως «δεν καταλαβαίνω ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η ΝΔ. Είναι με τις δυνάμεις της αδιαφάνειας, συμπαρατάσσεται με τις δυνάμεις που κρατούσαν την Ελλάδα πίσω;»

This entry was posted on Δευτέρα, Σεπτέμβριος 12th, 2011 at 17:22 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply