Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H εκπομπή Music Most Wanted αλλάζει από αυτό το Σάββατο…

Σεπτέμβριος 9th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Επειδή το πρωτάθλημα των Ενώσεων Γρεβενών και Κοζάνης ξεκινά το Σαββατοκύριακο στις 5 το απόγευμα, και επειδή οι Star-fm933 θα μεταδίδει ζωντάνά τις αναμετρήσεις των αγώνων, ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος «μετακομίζει» ένα δίωρο νωρίτερα και θα τον ακούτε πλέον για το επόμενο χρονικό διάστημα (μέχρι να αλλάξουν ξανά τα ωράρια) στις 3 το μεσημέρι.
Σάββατο και Κυριακή από τις 15:00 μέχρι τις 17:οο
Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος, οικοδεσπότης του «Music Most Wanted», σας προσκαλεί για να ακούσουμε όλοι μαζί την καλύτερη μουσική που «παίζει» αυτή τη στιγμή στο ραδιόφωνο και μας πληροφορεί για όσα συμβαίνουν στον θεατό και αθέατο κόσμο της show biz, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μιλάμε για μία δίωρη μουσική εκπομπή, κάθε Σάββατο και Κυριακή, με τα δημοφιλέστερα τραγούδια, από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Σχόλια και ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τον χώρο της μουσικής και της show biz.

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 9th, 2011 at 17:28 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ, ΝΕΟΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply