Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κίνα: Αναζητούνται παρθένες για δωρέαν είσοδο σε φεστιβάλ!

Σεπτέμβριος 9th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η αθρόα προσέλευση …υποψηφίων προβληματίζει τις Αρχές

Κίνα: Αναζητούνται παρθένες για δωρέαν είσοδο σε φεστιβάλ!Παγκόσμιο βραβείο έξυπνης και πρωτοπόρας διαφήμισης διεκδικούν οι οργανωτές του Λαϊκού Φεστιβάλ της επαρχίας Χουνάν, στην Κινα. Ανακοίνωσαν ότι «προσφέρουν δωρεάν επίσκεψη, συμμετοχή στις εκδηλώσεις και τα σχετικά σε κάθε κοπέλα άνω των 22 χρονών που εξακολουθεί να παραμένει παρθένος».

Πολλοί βρήκαν την διαφήμιση «χυδαία», άλλοι έβαλαν στοίχημα ότι καμιά κοπέλα δεν θα τολμήσει να ενδιαφερθεί και κάποιοι προθυμοποιήθηκαν να είναι εξεταστές. Προς κατάπληξη όλων, από την πρώτη ήμερα άρχισαν να εμφανίζονται «κατά δεκάδες» κινέζες νεαρές, αλλά και «κάποιας ηλικίας», με τα απαιτούμενα…προσόντα. Γεγονός το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην κομματική ηγεσία της επαρχίας να οργανώσει σεμινάριο, στα μέσα Οκτωβρίου, που θα εξετάσει «τα βαθύτερα αίτια» του προβλήματος της «παρατεταμένης παρθενικής κατάστασης».

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 9th, 2011 at 00:12 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ, ΝΕΟΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply