Περίπου 6,3 κιλά χασίς μπλόκαραν οι αστυνομικές αρχές, κατά τη μεταφορά τους από τη Φλώρινα στη Θεσσαλονίκη, συλλαμβάνοντας τον 39χρονο που το μετέφερε…

Την Τρίτη το βράδυ συνελήφθη από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας και του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, ένας 39χρονος αλλοδαπός για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών» και του νόμου «περί όπλων».
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη ο εν λόγω δράστης στην εθνική οδό Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, γιατί σε έρευνα που έγινε στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα έξι δέματα κάνναβης βάρους 6 κιλών και 278 γραμμαρίων, τα οποία μετέφερε με σκοπό να τα πουλήσει.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν επίσης ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και το ποσό των 685 ευρώ. Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό, το μαχαίρι και δύο κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Έκλεψαν 2.000 ευρώ στην Κοζάνη
Επίσης, προχτές το πρωί στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνελήφθησαν ένας άνδρας 33 χρονών και μία γυναίκα 29 χρονών, για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη απουσία ιδιοκτήτριας καταστήματος γενικού εμπορίου, το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης, αφαίρεσαν από την τσάντα της το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες, να κινούνται σε οδούς της πόλης, οι οποίοι μετά την προσαγωγή τους στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, αναγνωρίστηκαν από την παθούσα και συνελήφθησαν.

Σε σωματικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκε στην 29χρονη επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε, μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Χ.Β.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.