Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και καθορισμός στέγασης Εσπερινού Λυκείου

8 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Για πρώτη φορά λειτουργεί Εσπερινό Λύκειο στα Γρεβενά

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Γρεβενών, η οποία συνεδρίασε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 υπό την Προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, αποφάσισε το Εσπερινό Λύκειο, το οποίο για πρώτη φορά θα λειτουργήσει στα Γρεβενά, να στεγασθεί στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Γρεβενών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τονίσθηκε από τα Μέλη της Επιτροπής ότι η λειτουργία του Εσπερινού Λυκείου στα Γρεβενά έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η εσπερινή εκπαίδευση αποτελεί μία Πρώτη ευκαιρία σε όσους για κάποιο λόγο δεν κατάφεραν να τελειώσουν το Λύκειο, ενώ δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους ώστε να αναβαθμισθούν στον εργασιακό τους χώρο.

Πρέπει οι Πολίτες των Γρεβενών να στηρίξουν το Εσπερινό Λύκειο, να το αγκαλιάσουν χωρίς ενδοιασμούς.
Δεσμεύθηκαν να στηρίξουν με κάθε τρόπο όλους όσους επιθυμούν να δώσουν στον εαυτό τους νέες ευκαιρίες και να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή τους, με εφόδιο τις γνώσεις που θα αποκτήσουν.  Άλλωστε τόνισαν: «ποτέ δεν είναι αργά για κάτι που το επιθυμούμε πολύ».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας στο τηλέφωνο:2462350897 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας απαρτίζουν οι:
Ø Δημοσθένης Κουπτσίδης Δήμαρχος Γρεβενών: Πρόεδρος
Ø Κων/νος Μιχαλογιάννης Αντιδήμαρχος Παιδείας: Αναπληρωτής
Πρόεδρος
Ø Παπατόλιος Γεώργιος: Εκπρόσωπος Παραγωγικών Τάξεων
Ø Λιάμπας Θωμάς: Δ/ντης Β/θμιας Εκπ/σης Γρεβενών
Ø Νάστος Γεώργιος: Δ/ντης Α/θμιας Εκπ/σης Γρεβενών
Ø Μίχου Δέσποινα: Πρόεδρος ΕΛΜΕ Γρεβενών
Ø Λόλας Γρηγόριος: Πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών
Γρεβενών
Ø Ρόβα Στεργιαννή: Εκπρόσωπος Γονέων

This entry was posted on Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2011 at 20:47 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply