Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παρατήθηκε και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Γρεβενών

8 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Κιούρκα από τη διοίκηση του ΔΣ του Νοσοκομείου Γρεβενών, σειρά είχε και ο 2ος στην ιεραρχία  στο Νοσοκομείο Γρεβενών Ιατρός Αναισθησιολόγος Παπαζήσης Χρήστος , Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας να γνωστοποιήσει την παραίτησή του από αυτή τη θέση με την παρακάτω επιστολή:
“Με αφορμή την άδικη απομάκρυνση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Μιχάλη Γαβρίδη, δηλώνω την παραίτησή μου από την θέση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου και τούτο γιατί ο Μιχάλης Γαβρίδης ήταν η προσωποποίηση της χρηστής διοίκησης , της δημοκρατικής διαχείρισης της αναπτυξιακής προοπτικής και του εκσυγχρονισμού γενικότερα του Νοσοκομείου.

Με την παραίτησή μου δηλώνω, πέρα από την προσωπική μου συμπαράσταση στον Διοικητή, ως έκφραση των ανωτέρω αλλά και την σαφή μου απόσταση από τις παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις που για μία ακόμη φορά κρατούν σε ομηρία την δημοκρατία την ηθική και την κοινωνική ευαισθησία . Η αντίδρασή μου είναι απότοκος της αντίδρασης πολλών Γρεβενιωτών.

Εύχομαι στον κ. Γαβρίδη να συνεχίσει αδιάλλακτος τον αγώνα του γιατί τέτοιους πολίτες και στελέχη χρειάζεται η κοινωνία μας και η δημοκρατική παράταξη. Εργατικούς, έντιμους με πλήρη διαφάνεια των έργων και των λόγων τους και με πίστη στην πραγματική δημοκρατία . Μια δημοκρατία της αξιοκρατίας και όχι της μετριοκρατίας. Μια δημοκρατία των έργων των πολιτών και όχι των παχέων λόγων των πολιτικών .

Ιδιαίτερα στην σημερινή κρίσιμη κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας, τέτοιοι πολίτες πρέπει να επιβραβεύονται και όχι να διώχνονται .

Λυπάμαι πολύ για την ενέργεια αυτή του υπουργείου”.

Παπαζήσης Χρήστος

Διευθυντής Αναισθησιολογικού Τμήματος

This entry was posted on Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2011 at 21:20 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply