Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Άρχισε ο χορός απεργιών από τα συνδικάτα

8 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο της 10ης Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, καθώς οι αλλαγές προωθούμενες από την κυβέρνηση πυροδοτούν κύμα απεργιακών κινητοποιήσεων

Συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες ταξί τράβηξαν χειρόφρενο από τις 5 το πρωί σήμερα έως τις 5 το πρωί της Παρασκευής, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του κλάδου τους.

Με 48ωρη πανιατρική απεργία σήμερα και αύριο απαντούν οι γιατροί στις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου για τις αλλαγές στο χώρο της Υγείας. Κατά τη διάρκεια της απεργίας τα νοσοκομεία, το ΙΚΑ και όλες οι μονάδες υγείας θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Σε 48ωρη απεργία την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, κατά των κυβερνητικών ανακοινώσεων για το ενιαίο μισθολόγιο, προχωρούν οι εφοριακοί και τελωνειακοί υπάλληλοι.

Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος ΔΟΕ στις 22 Σεπτεμβρίου, διαμαρτυρόμενη για τις περικοπές των αποδοχών των εκπαιδευτικών και καταγγέλλοντας υποβάθμιση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης.

Αποφασισμένοι να απέχουν από την υπερεργασία και να προχωρήσουν στην πιστή εφαρμογή των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας, φέρονται οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό, τόσο στο νέο μισθολόγιο, όσο και στη διαχείριση των χρημάτων που προέρχονται από το ανταποδοτικό τέλος

This entry was posted on Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2011 at 10:11 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply