Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σεπτέμβριος 6th, 2011 by Χρήστος Μίμης

“ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ”…

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Γρεβενών λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Συνάδελφοι, Η αδυσώπητη επίθεση σε βάρος του εισοδήματος μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και οι προθέσεις της Τρόικας για περαιτέρω μείωση του μισθολογικού κόστους με κάθε τρόπο, κατέστησαν αδιαμφισβήτητες στην τελευταία επίσκεψη των εκπροσώπων της.

Επειδή, η απαίτηση για περαιτέρω μείωση των ήδη καταβαραθρωμένων μισθών μας, η αβεβαιότητα για την καταβολή των νυχτερινών μας, η μείωση των λειτουργικών εξόδων της Ελληνικής Αστυνομίας που καθιστούν αδύνατη τη στοιχειώδη λειτουργία των Υπηρεσιών της, η μη θέσπιση έστω θεσμικών αλλαγών που θα θωρακίσουν το επάγγελμα μας, δεν πρέπει να μείνουν και δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Ενώνουμε τις φωνές μας μαζί με όλους τους ένστολους και εργαζόμενους της Χώρας, συμμετέχοντας μαζικά και δυναμικά στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2011 και ώρα 17:30 στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 76ης Δ.Ε.Θ.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ   Ιωάννης ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ

This entry was posted on Τρίτη, Σεπτέμβριος 6th, 2011 at 07:48 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply