“Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου αναλαμβάνει όταν η απόφαση γραφτεί στο ΦΕΚ”

Χαντάβας- ΜίμηςΣυνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας. Ξεκίνησε λέγοντας: ” Ψήφισα καθαρά κατά συνείδηση το Μεσοπρόθεσμο… Όλοι βλέπουμε πως δικαιωνόμαστε αφού η χώρα μπήκε σ΄ένα ασφαλές “λιμάνι” που θα τη φέρει σε τροχιά ανάπτυξης. Δικαιώνεται και ο Πρωθυπουργός αφού πρώτος μίλησε σε επίπεδο ηγετών, ότι χρειάζονται μέτρα από πλευράς Ευρώπης για να αντιμετωπιστούν οι αγορές, αφού μόνοι μας δεν θα μπορούσαμε να τις αντιμετωπίσουμε”.

Η Κυβέρνηση είναι κοντά στους επιχειρηματίες, στους αγρότες αλλά και στους ανέργους αφού θα ξεκινήσουν ευνοϊκά γι’ αυτούς προγράμματα ανέφερε ο Βουλευτής και κάνοντας μνεία για το ΤΕΙ Γρεβενών είπε: ” Σε συνάντηση που είχα με την κα Διαμαντοπούλου και τον κ. Πανάρετο για το ΤΕΙ το οποίο έχει ίσως το υψηλότερο κόστος για τον φοιτητή στη χώρα, πράγμα που κι εγώ ανέφερα πως δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια ΤΕΙ, αλλά η λύση για τα Γρεβενά δεν είναι να το κλείσουμε όπως ακούγονται κάποιες φωνές αλλά να το δυναμώσουμε”…

Αναφερόμενος στον άξονα Ε-65 ανέφερε πως δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση με τις Τράπεζες αλλά είναι αισιόδοξος πως το ζήτημα θα λήξει και ζήτησε να γίνουν και να κατατεθούν οι μελέτες για τον δρόμο Γρεβενών Δεσκάτης διότι όταν ξεκινήσει το τμήμα Καλαμπάκα- Γρεβενά να μπορέσουν να τον κάνουν και αυτόν.

Για τους ΣΕΑ (σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών) και το Οικομουσείο, θα γίνει αμφίπλευρα στην Εγνατία στον Κόμβο Ταξιάρχη, το μέτρο για το έργο στα Πατώματα “ανοίγει” τον Σεπτέμβριο, το διοικητήριο της Αστυνομίας αποφασίστηκε να κατεδαφιστεί και να γίνει ένα νέο κτίριο και να ενταχθεί στα ΣΔΙΤ.

Νοσοκομείο Γρεβενών
Για το νοσοκομείο Γρεβενών μας παρέπεμψε στην απάντηση που πήρε στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτησή του πως δεν τίθεται κανένα θέμα. Για την απομάκρυνση του Μιχάλη Γαβρίδη από τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου ανέφερε πως αυτή ήταν απόφαση του Υπουργού Υγείας και πως ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμιξη αλλά ίσως έπαιξε και ρόλο η κόντρα ανάμεσα στον κ.Γαβρίδη με τον Μητροπολίτη Γρεβενών.

Ο νέος Διοικητής Κυριάκος Σημαδόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, σύμφωνα με τον Βουλευτή μόλις η απόφαση γραφτεί στο ΦΕΚ.
Σε ερώτησή μας για το πότε θα γίνουν εκλογές ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ θα εξαντλήσει την τετραετία του και για το εάν θα είναι υποψήφιος είπε πως θα το αποφασίσει όταν προκύψουν.

Ακούστε τη συνέντευξη,  την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στον STAR-FM στις 11:15πμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.