Ένα νέο σύγχρονο νηπιαγωγείο θα κατασκευαστεί στο Αμύνταιο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας

Πρόκειται για το 3ο Νηπιαγωγείου Αμυνταίου, το οποίο θα λειτουργήσει ως ολοήμερο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (1.250.000 €) σύμφωνα με την απόφαση ένταξης που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Το κτίριο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Αμυνταίου, συνολικής επιφάνειας 1.712 τ.μ. και θα στεγάζει χώρους εισόδου και υποδοχής, γραφείο διεύθυνσης, δύο αίθουσες διδασκαλίας με δυνατότητα ενοποίησης σε μία, κουζίνα, καθώς και χώρους σίτισης, αποθήκευσης τροφίμων και εξοπλισμού, υγιεινής και λεβητοστάσιο.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τους Δήμους και την εκπαιδευτική κοινότητα καταβάλλει σημαντική προσπάθεια να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους από το ΠΕΠ Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 για την περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.