Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέο νηπιαγωγείο στο Αμύνταιο, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής

Σεπτέμβριος 4th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ένα νέο σύγχρονο νηπιαγωγείο θα κατασκευαστεί στο Αμύνταιο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας

Πρόκειται για το 3ο Νηπιαγωγείου Αμυνταίου, το οποίο θα λειτουργήσει ως ολοήμερο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (1.250.000 €) σύμφωνα με την απόφαση ένταξης που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Το κτίριο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Αμυνταίου, συνολικής επιφάνειας 1.712 τ.μ. και θα στεγάζει χώρους εισόδου και υποδοχής, γραφείο διεύθυνσης, δύο αίθουσες διδασκαλίας με δυνατότητα ενοποίησης σε μία, κουζίνα, καθώς και χώρους σίτισης, αποθήκευσης τροφίμων και εξοπλισμού, υγιεινής και λεβητοστάσιο.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τους Δήμους και την εκπαιδευτική κοινότητα καταβάλλει σημαντική προσπάθεια να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους από το ΠΕΠ Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 για την περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

This entry was posted on Κυριακή, Σεπτέμβριος 4th, 2011 at 18:21 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply