Απορρίφθηκε το αίτημα της κόρης του Μπίλι Μπομπ Θόρτον -η οποία κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία- για επανάληψη της δίκης

Κόρη σταρ αντιμετωπίζει 30ετή ποινή φυλάκισης

Ποινή φυλάκισης 30 ετών αντιμετωπίζει η μεγάλη κόρη του Μπίλι Μπομπ Θόρτον καθώς απορρίφθηκε το αίτημά της για επανάληψη της δίκης για τον θάνατο του μωρού της κολλητής της φίλης, σύμφωνα με την οποία είχε κριθεί ένοχη.

Ο δικαστής Ρέτζιναλντ Γουαϊτχέντ απέρριψε την αίτηση της Αμάντα Μπράμφιλντ, που σημαίνει ότι η κόρη του διάσημου ηθοποιού -και πρώην συζύγου της Αντζελίνα Τζολί– έρχεται αντιμέτωπη με πολυετή ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία.

Η 32χρονη Αμάντα Μπρούμφιλντ που κρίθηκε ένοχη τον περασμένο Ιούνιο από το δικαστήριο της Φλόριντα, ισχυρίστηκε ότι η ενός έτους Ολίβια Μάντισον Γκαρσία πέθανε στο σπίτι της φίλης της, Χέδερ Μέρφι στο Ορλάντο τον Οκτώβριο του 2008 όταν χτύπησε το κεφάλι της στην προσπάθειά της να βγει από την κούνια της.

Οι κατήγοροι, όμως, επέμειναν ότι τα τραύματα που είχε το παιδί στην πλάτη και στο κρανίο δεν θα μπορούσαν να προκληθούν απλά από μία πτώση από τόσο χαμηλό ύψος. Έτσι, η κόρη του Μπίλι Μπομπ Θόρτον κατηγορήθηκε για δολοφονία και κακοποίηση παιδιού και αναμενόταν να καταδικαστεί τον Ιούλιο, αλλά αυτό καθυστέρησε καθώς έπρεπε να εξεταστεί το αίτημά της για επανάληψη της δίκης.

Να σημειώσουμε ότι η Αμάντα Μπρούμφιλντ είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του Μπίλι Μπομπ Θόρτον, τα οποία έχει αποκτήσει με τρεις γυναίκες. Ο πρώτος του γάμος έγινε στα τέλη της δεκαετίας του 70 με την μητέρα της Αμάντα, Μελίσα Πάρις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.