Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φουσκωτά στήθη: Νέα επαναστατική μέθοδος καταργεί την σιλικόνη!

1 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ευχάριστα νέα, για τις γυναίκες που ονειρεύονται να απόκτήσουν πιο πλούσιο στήθος, ανακοίνωσαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Stanford

Οι ερευνητές κατάφεραν να τοποθετήσουν σε γυναικείο μαστό, σάκο από περίβλημα οργανικού ζελέ το οποίο περιέχει απλό αέρα!. Ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας, Dr Phil Westbourne, δήλωσε πως η νέα μέθοδος έρχεται να καταργήσει τελείως την συμβατική τοποθέτηση σιλικονούχων εμφυτευμάτων, καθώς το στήθος γίνεται πιο φυσιολογικό σε αφή και όψη, το οργανικό ζελέ είναι απολύτως ακίνδυνο και συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό και κυρίως για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης του μεγέθους ανά πάσα στιγμή από την ίδια την φορέα.

Ο εσωτερικός σάκος τελειώνει σε μια εξωτερική βαλβίδα, πιστό αντίγραφο της γυναικείας θηλής, την οποία απλά ανοίγει και “φουσκώνει” το στήθος μέχρι το επιθυμητό μέγεθος. Στην περίπτωση που θέλει να το μικρύνει, αφαιρεί εύκολα τον περιττό αέρα με την ίδια μέθοδο.

Φουσκωτό στήθος

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και στους άνδρες, για την μεγέθυνση του ανδρικού μορίου, τοποθετώντας την βαλβίδα στην κορυφή της βαλάνου. Το εμπόδιο όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι λόγο απόστασης είναι αδύνατο το ίδιο το άτομο να φτάσει την βαλβίδα και αναγκαστικά θα πρέπει να ζητάει την βοήθεια ενός τρίτου (κατά προτίμηση όχι ενός φίλου του).

ΠΗΓΗ

This entry was posted on Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2011 at 21:35 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply