Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΝΔ: «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει»

1 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Υπέρ των πρόωρων εκλογών τάσσεται η Νέα Δημοκρατία

Υπέρ των πρόωρων εκλογών, τάχθηκε o εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, υποστηρίζοντας ότι «το κόστος των εκλογών θα είναι μικρότερο από το κόστος που έχει η χώρα από την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία».
Απαντώντας σε ερώτηση του Realfm για τα σενάρια συγκυβέρνησης, ο κ. Μιχελάκης δήλωσε ότι όποιος δεν μπορεί να κυβερνήσει, ονειρεύεται συγκυβέρνηση. «Αν νομίζουν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν να βγουν και να το πουν. Όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακά τερτίπια» είπε.

«Το θέμα των πρόωρων εκλογών, το έχουμε χειριστεί με τη μεγαλύτερη υπευθυνότητα» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή, το όποιο κόστος των πρόωρων εκλογών, είναι πολύ μικρότερο από το κόστος που έχει η χώρα από την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσίας. Ζητήσαμε εκλογές, από τη στιγμή που διαπιστώσαμε ότι η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να κυβερνήσει».

Ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι η ΝΔ, όταν υπάρχουν θετικές ρυθμίσεις δε διστάζει να υπερψηφίσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποδέχεται λανθασμένες πολιτικές. «Όπως καταψηφίζουμε νομοσχέδια που είναι στη λάθος κατεύθυνση, ψηφίζουμε νομοσχέδια που είναι στη σωστή κατεύθυνση», είπε και συμπλήρωσε: «Στο λάθος δεν πρόκειται να πούμε ποτέ ‘ναι’».

Σχολιάζοντας δε την έκθεση της γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής για τις αποκλίσεις στον περιορισμό του ελλείμματος και στο χρέος, ο εκπρόσωπος της ΝΔ παρατήρησε πως αυτό συμβαίνει παρά τις πρωτόγνωρες θυσίες των πολιτών και διερωτήθηκε: «Τι πρέπει να γίνει ώστε να καταλάβουν ότι πρέπει να αλλάξει η συνταγή και να αλλάξει αμέσως;».

This entry was posted on Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2011 at 19:01 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply