Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη για τους μαθητές των Γρεβενών

30 Αυγούστου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης έστειλε μήνυμα πρός όλους τους μαθητές:

Η αγωνία των παιδιών μας που δοκιμάσθηκαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις έλαβε τέλος, έστω και καθυστερημένα.Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τα παιδιά των Γρεβενών που κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η επιτυχία τους αυτή μας κάνει όλους να αισθανθούμε υπερήφανοι αλλά και αισιόδοξοι για το μέλλον του τόπου μας αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε. Τα Γρεβενά έχουν ανάγκη από νέους ανθρώπους καταρτισμένους με όνειρα και στόχους. Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην ενεργή τους μελλοντική παρουσία, για να σχεδιάσουμε όλοι μαζί το αύριο του τόπου μας.

Εύχομαι κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων να αποκτήσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή τους και θα συμβάλλουν σε μία επιτυχή καριέρα στον τομέα που επέλεξαν.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους Εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων των Γρεβενών, οι οποίοι με αγάπη και μεράκι μεταδίδουν τις απαραίτητες γνώσεις στους μαθητές και τους προετοιμάζουν για το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς επίσης και τους Γονείς που στηρίζουν με οποιοδήποτε τίμημα τα παιδιά τους.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές, που παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο ΑΕΙ και ΤΕΙ και να τονίσω ότι η όποια αποτυχία στις εξετάσεις δεν πρέπει να λειτουργήσει ανασταλτικά για την υλοποίηση των στόχων τους. Οι ευκαιρίες που μας δίνει η ίδια η ζωή είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτούμε σωστά. Δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο”.

Με εκτίμηση
Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

This entry was posted on Τρίτη, 30 Αυγούστου, 2011 at 08:59 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΝΕΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply