Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Κλινικά νεκρή» η Ελλάδα σύμφωνα με τον Σλοβάκο πρόεδρο της Βουλής

Αύγουστος 27th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σε συνέντευξή του σημείωσε ότι θα εμποδίσει τις ρυθμίσεις του EFSF

Η«Κλινικά νεκρή» η Ελλάδα σύμφωνα με τον Σλοβάκο πρόεδρο της Βουλής Σλοβακία πρέπει να εμποδίσει τις ρυθμίσεις που αφορούν τον ευρωπαϊκό μηχανισμό διάσωσης, δήλωσε Σλοβάκος αρχηγός κόμματος και εταίρος στον κυβερνητικό συνασπισμό, ενώ υπογράμμισε ότι η «κλινικά νεκρή» Ελλάδα δεν πρέπει να πάρει και άλλα χρήματα.

Σε δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδα Welt, στο φύλλο του Σαββάτου, ο Ρίτσαρντ Σούλικ, πρόεδρος της Βουλής και αρχηγός του κόμματος Ελευθερία και Αλληλεγγύη, είπε ότι «θα κάνω ότι μπορώ για να ανατρέψω αυτούς τους νόμους», αναφερόμενος στην έγκριση για την ενδυνάμωση του ρόλου του EFSF.

«Αυτό που μας πούλησαν σαν διάσωση του ευρώ, είναι στην πραγματικότητα αποδυνάμωσή του και σημαίνει νέες ζημιές. Αυτό που κάνουν οι χώρες του ευρώ είναι σα να σβήνουν την φωτιά με ανεμιστήρα».
Πρόσθεσε μάλιστα, ότι «αν οι Έλληνες είχαν χρεοκοπήσει πριν από ενάμιση χρόνο, τώρα θα είχαν τα χειρότερα πίσω τους. Όμως τώρα είναι κλινικά νεκροί αλλά διατηρούνται σε κώμα».
Καταλήγει λέγοντας ότι «δεν σώζουμε τους Έλληνες, αλλά τα κέρδη των Γερμανικών και Γαλλικών τραπεζών».

Υπενθυμίζεται ότι η Σλοβακία αναμένεται να ψηφίσει το προσεχές διάστημα για την έγκριση των αλλαγών, αν και η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί.

This entry was posted on Σάββατο, Αύγουστος 27th, 2011 at 11:36 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply