Συμβουλές στη γυναίκα:

Θέλεις να διατηρήσεις τη δροσιά και τη φρεσκάδα σου για πάντα; Ok, επειδή τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, μπορείς τουλάχιστον να παρατείνεις τη νεότητα της επιδερμίδας σου. Πώς; Τα παρακάτω 10 tips σταματούν τα ρολόγια και ναι, μερικά από αυτά μπορεί να μην τα έχεις σκεφτεί καν!
Προσοχή στο eyeliner!
Πόσες φορές δεν έχεις απλώσει το eyeliner, τραβώντας με το άλλο χέρι σου την άκρη του ματιού σου προκειμένου να δημιουργήσεις την τέλεια ευθεία γραμμή; Λάθος! Αν βάζεις καθημερινά eyeliner ή μολύβι ματιών η συγκεκριμένη κίνηση ενδέχεται να δημιουργήσει χαλάρωση γύρω από τα μάτια. Απόφυγέ το!

Κράτησε χώρο για την κρέμα ματιών σου…
Έχε πάντα στην τσάντα σου την κρέμα ματιών σου και άπλωσέ την με ταμποναριστές κινήσεις ακόμη και πάνω από το make up σου όταν νιώσεις το βλέμμα σου κουρασμένο. Η περιοχή γύρω από τα μάτια θα ανακουφιστεί άμεσα, ενώ η κρέμα θα δημιουργήσει μια διακριτική λάμψη εκεί.

Χέρια ψηλά!

Τα χέρια μας μαζί με το λαιμό μας είναι από τα σημεία εκείνα που μαρτυρούν την ηλικίας μας. Κράτησε τα χέρια σου βαθιά ενυδατωμένα και φόρεσε γάντια όταν πλένεις πιάτα ή κάνεις δουλειές του σπιτιού.

Στην κατάψυξη
Αφού κάνεις τον καθαρισμό του προσώπου σου και πριν απλώσεις την κρέμα ή την λοσιόν, πέρασε το πρόσωπό σου με ένα παγάκι. Έτσι, θα βοηθήσεις τα συστατικά του προϊόντος που θα ακολουθήσουν να δράσουν καλύτερα ενώ μετά από μερικά βράδια θα διαπιστώσεις ότι η επιδερμίδα σου είναι πιο σφριγηλή και λαμπερή.

SOS αντιοξειδωτικά
Σταφύλια, ξηροί καρποί, αβοκάντο, βατόμουρα: είναι όλα τους πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Μην τα συμπεριλάβεις μόνο στο διατροφολόγιό σου αλλά χρησιμοποίησέ τα και ως μάσκες προσώπου ή μαλλιών.

Άπλωσε την ενυδατική σου με ανοδικές κινήσεις
Μην απλώνεις αδιάφορα την ενυδατική στο πρόσωπό σου. Χρησιμοποίησε ένα πινέλο και άπλωσε την κρέμα με ανοδικές κινήσεις. Είναι σαν ένα μικρό, καθημερινό botox!

Αντιγηραντική… του χεριού σου!
Όταν απλώνεις την αντιγηραντική στο πρόσωπό σου, αρχικά τοποθέτησε λίγο από το προϊόν στο άνω μέρος του χεριού σου και χρησιμοποίησέ την από εκεί. Το προϊόν που θα περισσέψει άπλωσέ το στα χέρια σου. ΄Ετσι, σταδιακά θα μειώσεις τα σημάδια γήρανσης και σ’ αυτό το σημείο.

Η αντιγήρανση ξεκινά από τη ντουλάπα!
Τα χρώματα των ρούχων που επιλέγεις μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικά ή αντίθετα να αναδείξουν τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα σου. Αν έχεις κόκκινα μαλλιά ή καστανά με ζεστές ανταύγειες απόφυγε τα γκρι χρώματα. Αντίθετα, τα λαδί και τα σκούρα πορτοκαλί θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη. Αν έχεις σκούρα καστανά μαλλιά, τα μουσταρδί και τα λαδί προσθέτουν χρόνια. Δοκίμασε μοβ, φούξια ή έντονα μπλε για να δείχνεις νεότερη και πιο ανανεωμένη. Αν έχεις ζεστές ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά σου δοκίμασε τιρκουάζ, κόκκινα ή πορτοκαλί και απόφυγε τα ροζ. Τέλος, αν τα μαλλιά σου κινούνται σε πολύ ανοιχτό ξανθό τόνο ή γκρι απόφυγε τα μουσταρδί και κοραλί και προτίμησε το μοβ της λεβάντας ή το πράσινο της μέντας.

Κοιμήσου ανάσκελα

Απόφυγε τις ρυτίδες που δημιουργούνται στον ύπνο επιλέγοντας να κοιμηθείς ανάσκελα και όχι μπρούμυτα. Ένα μυστικό που ακολουθούν πολλές, πολλές stars!

Ελαιόλαδο παντού (ή σχεδόν παντού!)
Ενυδατώνει σε βάθος, δεν φράζει τους πόρους και κυρίως, δεν κοστίζει! Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου άπλωσε ελάχιστο ελαιόλαδο σε ένα βαμβάκι και πέρασέ το στο λαιμό, το ντεκολτέ και το πρόσωπό σου. Η επιδερμίδα σου δεν ήταν ποτέ πιο ενυδατωμένη.

Νατάσα Μπερέκου-TLife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.