Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήμος Γρεβενών: “Ζητάμε από τους Δημότες μας τη συνεργασία τους στην καθαριότητα της πόλης”

Αύγουστος 26th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Νέο όχημα για το πλύσιμο των κάδων

Ο Δήμος Γρεβενών στην προσπάθειά του να προσφέρει τα μέγιστα στον τομέα της καθαριότητας και της δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, προχώρησε την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011, στον καθαρισμό και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων στην Πόλη των Γρεβενών με το νέο όχημα πλύσης που απέκτησε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Το όχημα πλύσης αποτελεί σημαντικό εργαλείο στον τομέα της καθαριότητας, συμβάλλει δε στην αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών προς τον πολίτη.
Όλοι γνωρίζουμε ότι καθαρή Πόλη σημαίνει πολιτισμός. Για το λόγο αυτό ζητάμε από τους Δημότες μας την κατανόησή τους αλλά και τη συνεργασία τους ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι άνθρωποι τη καθαριότητας δίνουν καθημερινό αγώνα ώστε να ελαχιστοποιήσουν τα όποια προβλήματα παρατηρούνται στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ο όγκος των οποίων είναι αυξημένος αυτή την περίοδο λόγω του μεγάλου αριθμού των επισκεπτών.

Υποσχεθήκαμε ποιότητα στην καθημερινότητα των Πολιτών μας και το κάνουμε πράξη.

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Star-Fm : Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και στον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Γούλα για τον καθημερινό αγώνα που δίνει

This entry was posted on Παρασκευή, Αύγουστος 26th, 2011 at 07:02 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply