Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Γυναίκα έπεσε στο κενό και τραυματίστηκε

Αύγουστος 25th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το περιστατικό συνέβη στο υπαίθριο θέατρο

Αναστάτωση προκλήθηκε προχτές βράδυ στο υπαίθριο θέατρο του δήμου Κοζάνης, λίγο πριν από την έναρξη της παράστασης της Κάρμεν Ρουγγέρη «Εκκλησιάζουσες σαν Παραμύθι», όταν μία γυναίκα που πήγε με την κόρη της να παρακολουθήσει την παράσταση από το δασάκι, γλίστρησε και έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό και τραυματίστηκε.

Ένας γιατρός που υπήρχε μεταξύ των θεατών, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα, ενώ παράλληλα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο Κοζάνης.

Οι γιατροί υπέβαλαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις την τραυματία, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι πάλι δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος, οπότε έγινε αναγκαστική διακομιδή στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου η γυναίκα υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο έγινε πριν από δύο ημέρες με τον βαριά τραυματία του τροχαίου δυστυχήματος, καθώς ο αξονικός τομογράφος του Μαμάτσειου λόγω έλλειψης προσωπικού λειτουργεί μόνο την πρωινή βάρδια.

Διαπιστώθηκε πάντως ότι η 57χρονη έφερε θλαστικό τραύμα στο πίσω μέρος της κεφαλής, καθώς και τραύματα σε πολλά σημεία του σώματος. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η ζωή της άτυχης γυναίκας δεν διατρέχει κίνδυνο, αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση και νοσηλεία.

Ο πανικός που επικράτησε ανάμεσα στους θεατές μετά το συμβάν ήταν μεγάλος, ενώ έκδηλη ήταν η αγωνία της κυρίας Ρουγγέρη, η οποία ρωτούσε συνεχώς για την έκβαση της υγείας της 57χρονης γυναίκας που έπεσε στο κενό. Πάντως, η παράσταση πραγματοποιήθηκε κανονικά, έστω και με μικρή καθυστέρηση.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο υπαίθριο θέατρο, υπάρχει θέμα ασφάλειας, ειδικά με τους θεατές που πάνε να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις πάνω από το δασάκι, επειδή αδυνατούν να πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου. Επ’ αυτού πρέπει να υπάρξει άμεσα η μέριμνα της δημοτικής αρχής, πριν συμβούν πιο σοβαρά περιστατικά και θρηνήσουμε θύματα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

This entry was posted on Πέμπτη, Αύγουστος 25th, 2011 at 11:48 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply