Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Άγκελα Μέρκελ, η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο

Αύγουστος 25th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο αναδείχθηκε για το 2011, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού «Forbes».
Η κ. Μέρκελ ξεπέρασε την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον,, που κατέλαβε τη 2η θέση καθώς και την πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρουσέφ, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση. Η περσινή, ισχυρότερη γυναίκα, σύμφωνα πάντα με την λίστα του περιοδικού, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα φέτος κατέλαβε την 8η θέση. Στην 9η θέση βρίσκεται η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Στην λίστα του περιοδικού περιλαμβάνονται γυναίκες ηλικίας 25 έως 85 ετών και η δύναμή τους υπολογίζεται με βάση την περιουσία τους, την εξουσία αλλά και το ακροατήριό τους. Η πιο… νέα είσοδος στη λίστα είναι η 25χρονη Lady Gaga που κατέλαβε την 11η θέση ενώ η γηραιότερη είναι η 85χρονη βασίλισσα Ελισάβετ που κατέλαβε την 46η θέση.

This entry was posted on Πέμπτη, Αύγουστος 25th, 2011 at 12:30 and is filed under HOT STORIES, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply