“Είναι κρίμα να μην διαθέτει ταρτάν το ΔΑΚ Γρεβενών”

Τις εγκαταστάσεις του Star-Fm 933, επισκέφθηκε την Τρίτη 23 Αυγούστου η Γρεβενιώτισσα αθλήτρια του στίβου (επταθλήτρια) Ελένη Τζήκα, αποδεχόμενη πρόσκληση του αθλητικογράφου του σταθμού Λουκά Νίκου. Η Ελένη που αγωνίζεται με την ομάδα της ΑΕΚ, μίλησε ζωντανά από το studio για την μεταγραφή της από το σύλλογο της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών στον σύλλογο της Αθήνας όπου σπουδάζει στο 4ο έτος στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου του Πειραιά: “Ήταν για μένα μία πρωτόγνωρη εμπειρία, να βρίσκεσαι από μία μικρή πόλη και έναν σύλλογο της επαρχίας στην Αθήνα και σε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και η προπονήτριά μου Δέσποινα Πάκου με βοήθησε να πετύχω ατομικό ρεκόρ* στο Ευρωπαϊκό κύπελλο συνθέτων στο παγωμένο Torun στην Πολωνία”.

Η Ελένη στη συνέχεια ευχαρίστησε κατ αρχήν τους γονείς της που την βοήθησαν να βρεθεί εκεί που βρίσκετε αλλά και τον σύλλογο των Γρεβενών και τον πρώην προπονητή της Βαγγέλη Παπανίκο για ότι της προσέφεραν. ” Χωρίς αυτούς δεν θα είχα αυτή την εξέλιξη και δεν θα βρισκόμουν στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ” είπε χαρακτηριστικά ενώ εξέφρασε και την πικρία της για την έλλειψη ταρτάν στο ΔΑΚ Γρεβενών, γεγονός που δυσκολεύει τις προπονήσεις των αθλητών: “Είναι κρίμα μία πόλη όπως είναι τα Γρεβενά να μην διαθέτει σύγχρονο γήπεδο. Είναι ίσως η μοναδική πρωτεύουσα νομού που δεν έχει γήπεδο με ταρτάν με αποτέλεσμα οι τραυματισμοί των αθλητών να είναι συχνό φαινόμενο”.

*Να θυμίσουμε πως η Ελένη Τζήκα συγκέντρωσε 4932 βαθμούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.