Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κανονικά η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Αύγουστος 21st, 2011 by Χρήστος Μίμης

Διαψεύδονται πληροφορίες για αλλαγές στο πρόγραμμα του Γιώργου Παπανδρέου

Στη διάψευση των πληροφοριών περί μη πραγματοποίησης της καθιερωμένης ομιλίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου κυβερνητικοί κύκλοι. Η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης στη ΔΕΘ θα είναι ουσιαστική και λιτή, σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Η ομιλία του πρωθυπουργού -όπως και η συνέντευξη Τύπου- θα γίνουν κανονικά, διαβεβαίωσαν οι ίδιοι κύκλοι, διαψεύδοντας όσα μεταδόθηκαν νωρίτερα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και ΝΕΤ.

Υπενθυμίζεται ότι η ομιλία του πρωθυπουργού στο «Βελλίδειο» έχει αποδέκτες τους παραγωγικούς φορείς της πόλης και αποτελεί ουσιαστικά τον «Οδικό Χάρτη» της οικονομικής πολιτικής που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα.

Κυβερνητικοί κύκλοι διαβεβαίωναν ότι στόχος είναι η παρουσία της κυβέρνησης στη φετινή ΔΕΘ να έχει χαρακτήρα επίσκεψης εργασίας με τη συμμετοχή λιτού κυβερνητικού κλιμακίου.

Κατά πληροφορίες, τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν αποκλειστικά και μόνο υπουργοί που έχουν σχέση με την οικονομία και την ανάπτυξη, όπως οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

This entry was posted on Κυριακή, Αύγουστος 21st, 2011 at 06:14 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply