Σε συνέντευξή του στον Star-fm 933 ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠαΣοΚ Γρεβενών Θανάσης Νούτσος, αναφέρθηκε και αυτός (όπως και ο Δήμαρχος Γρεβενών) σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ όπου εμφανίζει το Νοσοκομείο Γρεβενών με λιγότερες κλίνες απ΄ότι το Νοσοκομείο της Καστοριάς.

“Το Νοσοκομείο Γρεβενών κατάφερε να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε όλους τους κατοίκους του Νομού. Σήμερα είναι αυτοδιοίκητο και η σχέση που έχει με το Νοσοκομείο της Καστοριάς είναι μόνο επιστημονική. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και για κανένα λόγο να το υποβιβάσει γιατί οι Γρεβενιώτες δεν είναι πολίτες 2ης κατηγορίας. Όλους θα μας βρει απέναντι.

Δεν τίθεται θέμα ενοποίησης αλλά το ζήτημα των κλινών είναι σημαντικό και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε σε ενδεχόμενη συνένωση” , ανέφερε ο Θανάσης Νούτσος, ο οποίος είναι σε συχνή επικοινωνία τόσο με το Βουλευτή Γρεβενών Θανάσης Χαντάβα όσο και με τον διοικητή του νοσοκομείου Μιχάλη Γαβρίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.