Δοκιμάστε την υδροθεραπεία και τη θεραπεία επίπλευσης

Το νερό, εκτός από το να καθαρίζει, θεραπεύει και ανανεώνει. Το κρύο νερό έχει αναλγητικές ιδιότητες. Είναι συνεπώς ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ανακουφίσεις τους πονεμένους μυς. Το ζεστό νερό από την άλλη συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας, τονώνει τον μεταβολισμό και ζεσταίνει τους μυς μειώνοντας την ένταση. Όταν περιβάλλεσαι από νερό, νιώθεις μια αίσθηση απελευθέρωσης. Γιατί να μην κάνεις μια βουτιά για να ανανεωθείς; 

Δοκιμάστε θεραπείες του νερού

Θαλασσοθεραπεία
Το νερό της θάλασσας είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και συμβάλλει στην τόνωση της κυκλοφορίας, στη μείωση του στρες, στην ανακούφιση των μυϊκών πόνων και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Θεραπεία επίπλευσης
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα χαλαρωτική και αναζωογονητική θεραπεία που προβλέπει την επίπλευση στο νερό ή σε μια ειδική δεξαμενή με άλατα.

Υδροθεραπεία
Εντατική υδροθεραπεία για την καταπολέμηση του στρες, του άγχους, της ατονίας και των πόνων. Συμπεριλαμβάνει λουτρά, σάουνα, τζακούζι και αναζωογονητικούς ψεκασμούς.

Ασκήσεις στο νερό

Θαλάσσια αθλήματα
Ο τέλειος τρόπος για να κάψετε θερμίδες και να τονώσετε το σώμα σας. Με το beach volley μπορείτε να κάψετε μέχρι 200 θερμίδες σε μισή ώρα, ενώ με το σκι μπορείτε να φτάσετε τις 240.

Κολύμβηση
Είναι η πιο καλή γυμναστική γιατί δουλεύουν όλες οι μυϊκές ομάδες και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για τις κλειδώσεις σου. Δέκα και μόνο λεπτά τζόκινγκ σε βαθύ νερό μπορεί να σας βοηθήσουν να κάψετε περισσότερες από 100 θερμίδες.

Καταδύσεις
Μπορείτε να εξερευνήσετε κάποιο ναυάγιο ή απλά να χαρείτε τη ζωή του βυθού.

Τζόκινγκ
Το τζόκινγκ στην άμμο θα ξαναφέρει το χρώμα στα μάγουλά σας και θα τονώσει τις γάμπες σας. Φυσικά προσέξτε τι ώρα επιλέγετε να κάνεις τζόκινγκ, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα που ο ήλιος δεν είναι επικίνδυνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.