Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Χρήσιμες συμβουλές από την Ελληνική Αστυνομία προς τους Αγρότες

Αύγουστος 10th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Πιο ασφαλείς, οι πιο ενημερωμένοι αγρότες

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την ύπαρξη περιστατικών κλοπής γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων σε βάρος αγροτών σε όλη την Ελλάδα, έκρινε σκόπιμο να δημοσιοποιήσει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.

Συμβουλές προς τους αγρότες για την αποφυγή κλοπών

• Μην αφήνετε τα γεωργικά εργαλεία – μηχανήματά σας, εκτεθειμένα σε αφύλακτα και ερημικά σημεία, από όπου είναι εύκολη η κλοπή τους.
• Φωτογραφίζετε τα μηχανήματά σας, για να έχετε να παραδώσετε φωτογραφίες στην τοπική αστυνομική αρχή σε περίπτωση κλοπής.
• Καταγράφετε τους αριθμούς πλαισίου, κινητήρα, κιβωτίου ταχυτήτων, εμπρόσθιου άξονα, αλλά και όπου αλλού υπάρχει προκειμένου να τα γνωρίζετε για να τα παραδώσετε στην τοπική αστυνομική αρχή σε περίπτωση κλοπής.
• Τοποθετείτε στις εγκαταστάσεις και στα μηχανήματά σας συναγερμούς ή άλλες τεχνικές λύσεις που θα αποτρέπουν ή θα δυσκολεύουν τους επίδοξους δράστες κλοπών.
• Κλειδώνετε τα γεωργικά μηχανήματά σας και μην αφήνετε τα κλειδιά πάνω στο μηχάνημα ακόμα και σε προσωρινή απομάκρυνσή σας
• Αναφέρετε στην τοπική αστυνομική αρχή, οτιδήποτε σας προξενεί την εντύπωση ότι μπορεί να σχετίζεται με κλοπές γεωργικών μηχανημάτων – εργαλείων.
• Έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνα της τοπικής αστυνομικής αρχής με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης.

This entry was posted on Τετάρτη, Αύγουστος 10th, 2011 at 10:13 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply