Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εορδαία:Την Τρίτη η συνάντηση με τον υπουργό Υγείας για το Μποδοσάκειο

Αύγουστος 8th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συζήτηση για το Μποδοσάκειο Νοσοσκομείο

Για το απόγευμα της Τρίτης κλείστηκε τελικά το ραντεβού των εκπροσώπων του δήμου και των φορέων της Εορδαίας με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο για το ζήτημα της υποβάθμισης του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Η συνάντηση με τον κ. Λοβέρδο κλείστηκε για τις 6 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς”.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, η οποία μάλιστα συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας προκειμένου να ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή το δημοτικό συμβούλιο.

Η απόφαση που είχε λάβει το Δ.Σ. την περασμένη εβδομάδα στην έκτακτη συνεδρίασή του έλεγε ότι εάν ο υπουργός δεν ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα των φορέων της Εορδαίας για συνάντηση μαζί του για να του εκφράσουν την αντίδρασή τους για την υποβάθμιση του Μποδοσάκειου νοσοκομείου και αίτημα την αναστολή περικοπής των κλινών του Μποδοσάκειου από 250 σε 200 αλλά και της απόφασής του για μεταφορά της ενιαίας έδρας με το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης στην Κοζάνη.

This entry was posted on Δευτέρα, Αύγουστος 8th, 2011 at 12:24 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply