Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: “Η αποστολή ολοκληρώθηκε” – Το άλσος Θεοδωρίδη καθαρίστηκε…

6 Αυγούστου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το Σάββατο 6 Αυγούστου ο Εθελοντισμός “γιόρτασε” στο Καστράκι

Ο STAR-FM 933 και o ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Alpha Bank, διοργάνωσαν εκστρατεία καθαρισμού στο Άλσος Θεοδωρίδη. Το ραντεβού μας με τους εθελοντές ήταν στις 10 το πρωί στο Καστράκι. Δεκάδες εθελοντές αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Από τον Δήμο Γρεβενών που ήταν ο μεγάλος υποστηρικτής αυτής της πρωτοβουλίας, διατέθηκαν δύο οχήματα και ένα απορριμματοφόρο που σύμφωνα με τον αρμόδιο σε θέματα καθαριότητας Αντιδήμαρχο Γιώργο Γούλα (που από νωρίς υποδεχόταν τους εθελοντές), συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 150 μεγάλες σακούλες με πλαστικά, χαρτί αλλά και γυαλί.

Στον καθαρισμό συμμετείχαν η Λέσχη 4Χ4 Γρεβενών, ο ΜΟΓ, η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών, ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Γρεβενών «Δώρο Ζωής», ο Σύλλογος Γρεβενιωτών για την προστασία και διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος «Ποιότητα Ζωής», καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Αλληλεγγύης Γρεβενών “Ελπίδα”, των Εργαζομένων στο φορέα του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας αλλά πολλοί απλοί εθελοντές που με τα παιδιά τους ήρθαν να συμπαρασταθούν στην πρωτοβουλία αυτή.

“Σήμερα παραδίδουμε έναν καθαρό από απορρίμματα πνεύμονα οξυγόνου των Γρεβενών στους συμπολίτες”, δήλωσε ο Γιώργος Γούλας και ζήτησε από τον κόσμο που καθημερινά επισκέπτεται το Άλσος Θεοδωρίδη να σέβεται το περιβάλλον και να το διατηρεί καθαρό.

Όλοι χάρηκαν αυτή την προσπάθεια και ανανέωσαν το ραντεβού για μία ακόμη εξόρμηση που θα πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον…

ΥΓ : Ευχαριστούμε το site Grevenain.gr και το blog  ΑΕΤΟΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ για την προβολή της εκδήλωσης

This entry was posted on Σάββατο, 6 Αυγούστου, 2011 at 13:08 and is filed under 4Χ4, ΑΡΘΡΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply