Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Έξαρχο Γρεβενών

Αύγουστος 5th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το Σάββατο 6 Αυγούστου ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Εξάρχου Γρεβενών διοργανώνει τις παρακάτω ανάβαση στο Παλιομανάστηρο του Αγίου Αθανασίου στον Μπούρινο. «Από το τέλος του ασφαλτοστρωμένου δρόμου θα βαδίσουμε από το θρησκευτικό μονοπάτι για μισή ώρα ως τα ερείπια του Παλιομανάστηρου. Ξεκίνημα από τον Έξαρχο 7:30 το πρωί.

Στον περίβολο του μοναστηριού 72 μέτρων, ο σύλλογος θα διαθέσει τσίπουρο με νηστίσιμους μεζέδες», αναφέρει στη σχετική πρόσκληση ο πρόεδρος συλλόγου Βασίλειος Αποστόλου.
Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση στην πλατεία του Έξαρχου, με τιμές προσιτές (σουβλάκι 1 Ευρώ, ποτά, αναψυκτικά με τιμές καφενείου)

Θα ακολουθήσει παρουσίαση- κυκλοφορία του βιβλίου “ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ” σελίδες 304. Τιμή διάθεσης βιβλίου μαζί με το 3ο τεύχος του περιοδικού “ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ” 80 σελίδων για την περιφέρεια ΒΕΝΤΖΙΩΝ-ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΚΟΖΑΝΗΣ στην τιμή κόστους των 10 ΕΥΡΩ. Τα έσοδα θα διατίθενται για τις ανάγκες του συλλόγου.

This entry was posted on Παρασκευή, Αύγουστος 5th, 2011 at 23:25 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply