Για να μάθετε όσα δεν ξέρετε… τα οποία αφορούν τους γάμους των ποδοσφαιριστών! Και φυσικά όταν μιλάμε για τέτοιους γάμους, μιλάμε για πολυτέλεια και φυσικά για πολλά χρήματα!

10)Η γενέτειρα του ζευγαριού, Αγία Πετρούπολη, επελέγη για τη διεξαγωγή του γάμου τους, ενώ η αποκλειστική μίσθωση των χώρων δίπλα στο χειμερινό παλάτι των Τσάρων Ρομανόφ κόστισε 1 εκ. λίρες. Ο λόγος για τους Andrei και Yulia Arshavin!

9)Ο Michael Owen παντρεύτηκε την αγαπημένη του από την παιδική του ηλικία, Louise Bonsall. Στον γαμήλιο πάρτι, που έγινε στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Carden Park στην περιοχή Chester ήταν παρούσα και η δίχρονη κόρη τους, Gemma Rose!

8)Η γαμήλια δεξίωση έγινε σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου, στο Cliveden του Buckinghamshire, στις 16 Ιουνίου, 2007. Ο λόγος για τους Steven Gerard και Alex Curran. Το ζεύγος έχει και δύο κόρες τις Lilly-Ella και Lexie!

7)Ο αρχηγός της Ρόμα, Francesco Totti και η αγαπημένη του, Ilary Blasi παντρεύτηκαν σε εκκλησία της πρωτεύουσας. Το γαμήλιο πάρτι είχε 400 άτομα καλεσμένους, 4 διαφορετικά μενού και προϋπολογισμό 100.000 ευρώ!

6)Περασμένα μεγαλεία… Ο Wayne Rooney και η Coleen McLoughlin παντρεύτηκαν στο Villa Durazzo, έχοντας εκπληκτική θέα την ιταλική Ριβέρα. 64 άτομα «πέταξαν» από την Αγγλία με ιδιωτικά jet και μόλις έφτασαν στην Ιταλία, ξεκίνησε η τετραήμερη γαμήλια γιορτή.

5)Ο Wesley Sneijder και η αγαπημένη του Yolanthe Cabau van Kasbergen, γνωστή για την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ και την υποκριτική, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Τοσκάνη στις 17 Ιουλίου 2010, με καλεσμένους αρκετούς διάσημους ποδοσφαιριστές.

4)Ο γάμος του Βραζιλιάνου Kaka με την επί χρόνια σύντροφό του, Caroline Celico, έγινε στις 23 Δεκεμβρίου 2005 στο Σάο Πάολο. Η νύφη φορούσε φόρεμα του Christian Dior, ενώ ο γαμπρός ένα κοστούμι του Giorgio Armani!

3)Στις 24 Δεκεμβρίου 1999 πραγματοποιήθηκε ο γάμος του «φαινομένου» Ronaldo με τη διάσημη παίκτρια ποδοσφαίρου, Milene Domingues, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το ποσό που δαπανήθηκε ήταν τεράστιο, ενώ ο γάμος τους έληξε… άδοξα μετά από περίπου τρία χρόνια.

2)Στις 15 Ιουλίου 2006 ο παίκτης της Τσέλσι, Ashley Cole παντρεύτηκε την Cheryl. Ένας γάμος που έληξε πρόσφατα και κόστισε τότε 1,5 εκ. λίρες. Το ζευγάρι είχε υπογράψει συμφωνία με το περιοδικό «ΟΚ» για τη δημοσίευση φωτογραφιών του γάμου έναντι 1 εκ. Λιρών

1)Η Victoria Adams και ο David Beckham παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 1999, στο 560 στρεμμάτων κάστρο Luttrellstown, ακριβώς έξω από το Δουβλίνο. Η νύφη στα μαλλιά της φορούσε ένα 18 καρατίων χρυσό στέμμα, επιστρωμένο με διαμάντια!

sportygossip

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.