Συσκευή μετατρέπει το iPhone σε τηλεχειριστήριο για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές

Μια νέα εφαρμογή για τα δημοφιλή κινητά τηλέφωνα iPhone προστίθεται στην μακριά λίστα με κάθε είδους εφαρμογές που αναπτύσσονται καθημερινά για τα νέας γενιάς κινητά τηλέφωνα . Πρόκειται για το VooMote One, ένα σύστημα που επιτρέπει στους κατόχους των iPhone αλλά και των iPod Touch να ελέγχουν με αυτά την τηλεόρασή τους καθώς και άλλες συσκευές του σπιτιού όπως το DVD player, το στερεοφωνικό και το κλιματιστικό.

Όλα σε ένα
Τη συσκευή κατασκεύασε η γερμανική εταιρία Zero 1.tv και έχει σχήμα θήκης ώστε να “φοριέται” στα τηλέφωνα και να τα μετατρέπει σε τηλεχειριστήρια. Ο χρήστης του VooMote One μπορεί να αλλάζει κανάλια στην τηλεόραση (ή CD στο στερεοφωνικό), να χαμηλώνει ή να αυξάνει την ένταση της φωνής (ή της ισχύος σε κλιματιστικά) και φυσικά να «ανοίγει» και να «κλείνει» τις συσκευές.

Η συσκευή λειτουργεί με υπέρυθρες ακτίνες όπως όλα τα συμβατικά τηλεχειριστήρια. Αναγνωρίζει έως 30.000 κώδικες και μέχρι στιγμής είναι συμβατή με 574 μάρκες τηλεόρασης, 995 DVR και 151 στερεοφωνικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.