Με μια ανακοίνωση νωρίς σήμερα το πρωί η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League αποφάσισε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και εκτός από χρηματική ποινή επέβαλε την απαγόρευση εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ΄όρου ζωής καθώς και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ΄όρου ζωής στον Αχιλλέα Μπέο και τον Μάκη Ψωμιάδη.

Πιο ειδικά η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League επέβαλε για στην ΠΑΕ του Ολυμπιακό Βόλου χρηματική ποινή 300.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού στην επόμενη κατώτερη κατηγορία δια της καταλήψεως της τελευταίας θέσεως στον οριστικό βαθμολογικό πίνακα της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2010 – 2011. Στον Αχιλλέα Μπέο επιβλήθηκε χρηματική ποινή 90.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ΄όρου ζωής, όπως και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ΄όρου ζωής.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League επέβαλε τις ίδιες κυρώσεις για την ΠΑΕ Καβάλας και τον Χρυσόστομο (Μάκη) Ψωμιάδη.

Εnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.