Με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να ακυρώσει τις εκλογές που ήταν να γίνουν στον Δήμο Γρεβενών, ο Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Star-Fm: “Οι προφητείες μερικές φορές πέφτουν έξω. Αυτοί οι οποίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ανωμαλία στον Δήμο Γρεβενών αλλά και κατάφεραν όλο αυτό το διάστημα ο Δήμος και η Δημοτική αρχή να είναι υπό ομηρεία, πήραν μία ισχυρή απάντηση από το Συμβούλιο Επικρατείας, το οποίο δεν ανέπεμψε την υπόθεση στο πρωτοδικείο της Κοζάνης για να επανεξεταστεί το θέμα αλλά ακύρωσε οριστικά και αμετάκλητα την απόφασή του. Ακόμη επιπλήττει τους δικαστές που πήραν τέτοια απόφαση και επιβάλουν “χρηματικό κόστος” στον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο που προκάλεσε τη δίκη”.
Ακόμη ο Δήμαρχος είπε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν θα έχει στα χέρια του την επίσημη απόφαση, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην οποία θα είναι αιχμηρός για όλα όσα παρασκηνιακά γίνανε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.