Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Πυρσός αλλάζει σελίδα…

Ιούλιος 28th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Εκλέχθηκε ομόφωνα το νέο ΔΣ

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ομάδας όπου “δια βοής” εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Σκοπός του είναι να δώσουν μία νέα πνοή στην ομάδα και να πραγματοποιήσουν μία αξιοπρεπή πορεία.

Την νέα αυτή προσπάθεια, αμέσως “αγκάλιασαν” η Αντιπεριφέρεια Γρεβενών, ο Δήμος Γρεβενών, όπου θα ορίσουν τους εκπροσώπους τους στο Νέο ΔΣ, (ο Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης ήδη ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Κώστα Μιχαλογιάννη), αλλά και το Επιμελητήριο Γρεβενών αφού ο προεδρος Νίκος Ράμμος βρίσκεται στο νέο ΔΣ, η ΕΠΣΓ καθώς επίσης και ο Βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας που έστειλε συγχαρητήρια επιστολή.

Η απελθούσα διοίκηση δήλωσε πως θα αναλάβει όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις στο ακέραιο και συνεχάρη με τη σειρά της την καινούργια προσπάθεια που ξεκινά από ανθρώπους που αγαπούν το Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο.

Τη θέση του προέδρου θα καταλάβει ο πρώην Αντιπρόεδρος του Πυρσού την εποχή που η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ Εθνική κατηγορία, Μένιος Παπαϊωάννου. “Από αύριο ξεκινάμε δουλειά” δήλωσε ο νέος πρόεδρος και συνέχισε: “Ξεκινάμε τις επαφές μας με τους παίκτες της ομάδας για να στελεχώσουμε το ρόστερ του ΠΥΡΣΟΥ , ενώ με την ομάδα Γρεβενά Αεράτα την οποία και εύχομαι καλή επιτυχία, θα λειτουργήσουμε συλλογικά αφού υπάρχει σύμπνοια για το καλό του Γρεβενιώτικου Αθλητισμού”.

Όλα τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 28th, 2011 at 10:05 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply