Οι θαυμαστές της αφήνουν τσιγάρα και λουλούδια μπροστά από το διαμέρισμά της

Η πενθούσα οικογένεια της Εϊμι Γουάινχαουζ αποτίει, φόρο τιμής στην τραγουδίστρια με το σπάνιο φωνητικό χάρισμα, την ώρα που οι θαυμαστές αφήνουν τσιγάρα, αλκοόλ (μπίρα, ποτά), κεριά αναμμένα, στον αυτοσχέδιο τόπο προσκυνήματος μπροστά από το διαμέρισμά της στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε νεκρή στην ηλικία των 27 ετών το περασμένο Σάββατο.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Μιτς, η μητέρα της, Τζάνις, δήλωσαν από κοινού: «Η οικογένειά μας από την απώλεια της Εϊμι έχασε κυριολεκτικά την περιουσία της, ήταν η Eϊμι όμορφη κόρη, αδελφή, ανηψιά. Καταλίπει ένα πολύ
μεγάλο κενό στις ζωές μας».

Παράλληλα η πενθούσα οικογένεια ζήτησε «σεβασμό της ιδιωτικής ζωής».

Πολλά σημειώματα αφήνουν, επίσης, οι πολυάριθμοι θαυμαστές στον τόπο προσκυνήματος–ένα γράφει: «ήσουν πολύ ευάλωτη, όμορφη, πολύ μεγάλο ταλέντο για αυτόν τον Κόσμο». Ενα άλλο σημείωμα γράφει: «στην εκλεκτή τραγουδίστρια με την όμορφη φωνή». «Εκπληκτικό καλλιτεχνικό ταλέντο».

Η εταιρεία στην οποία η Ουάινχάουζ ηχογραφούσε, η Metropolis music, στην ανακοίνωσή της γράφει ότι «αγωνίζεται να αφομοιώσει, πώς έχασε για πάντα την ακριβή φίλη, τη συνάδελφο, αυτό το πιό εκπληκτικό καλλιτεχνικό ταλέντο». Κι ακόμα : «πάντα θα φέρουμε στη μνήμη την σφύζουσα από ζωή Εϊμι, γεμάτη από κέφι, συντροφευμένη από νεαρές γυναίκες που πάσχιζαν να την κάνουν να νοιώθει ωραία. Χάσαμε ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, ένα μέλος της οικογένειάς μας».

Ο ηθοποιός Ράσελ Μπράντ, ανάμεσα σε ένα πλήθος επωνύμων που εκφράζει τα συλλυπητήριά του για το αδόκητο γεγονός, ο ίδιος αντιμέτωπος επίσης με εθισμό στις ναρκωτικές ουσίες, έγραψε σήμερα στο ισοτολόγιό του: «Επί σκηνής έβλεπα με δέος την Εϊμι, αυτό το δέος που προκαλεί η ιδιοφυία… Μέσα απ τη σπάνια λεπτεπίλεπτη φύση της αυτή η φωνή, η τόσο δική της, που πήγαζε απ την κολυμβήθρα του μεγαλείου. Από την σαχλο-αρρώστεια αυτή, χάσαμε μία όμορφη, ταλαντούχα γυναίκα».

Και μπροστά σε αυτό το πρόωρο «μεγάλο ταξίδι» δημιουργείται ένας πολύπερίεργος συνειρμός: στα 27 έφυγαν απ τη ζωή οι εξής πέντε πολύ μεγάλοι της Μουσικής καλλιτέχνες… : η Τζάνις Τζόπλιν, ο Τζίμι Χέντριξ, ο Τζιμ Μόρισον, ο Κερτ Κόμπεν, ο Μπράιαν Τζόουνς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.