H αστυνομία εντόπισε την 27χρονη νεκρή στο διαμέρισμά της στο Κάμπτεν του Λονδίνου

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο. Οι υπηρεσίες πρώτης βοήθειας δέχθηκαν κλήση να μεταβούν στο διαμέρισμα της 27χρονης Γουάινχαουζ στο Κάμπτεν, ωστόσο δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή.
Αδιευκρίνιστα είναι τα αίτια του θανάτου της ταλαντούχας και εξαιρετικά προβεβλημένης ερμηνεύτριας του Back to Black, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης καλλιτεχνικής πορείας της.

Η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ λίγη ώρα αφότου η είδηση μεταδόθηκε από το δίκτυο Sky News, κάνοντας αστραπιαία το γύρο του κόσμου.
Η Υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών κλήθηκε στο σπίτι της Έιμι Γουάινχαουζ γύρω στις 18:00 (ώρα Ελλάδος) το απόγευμα του Σαββάτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και τα αίτια ερευνώνται.

Η 27χρονη Γουάινχαουζ είχε ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της -περιλαμβανομένης αυτήν της 22ας Ιουνίου στην Αθήνα- έπειτα από σειρά εμφανίσεων σε κατάσταση μέθης που προκάλεσαν αρνητικό αντίκτυπο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της η Γουάινχαουζ αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.

Η Έιμι Γουάινχαουζ έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της δεκαετίας. Με το ταλέντο της, αλλά και την πολυτάραχη ζωή της έχει απασχολήσει όσο λίγες το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης.
Πολλά από τα τραγούδια της («Rehab», «You Know I’m No Good», «Back To Black», «Tears Dry On Their Own», «Love Is A Losing Game», «Stronger Than Me», «Take The Box», «In My Bed/You Sent Me Flying») έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Πολλοί μιλούσσαν για μία πιο μεγάλες τραγουδίστριες στην ιστορία και την συνέκριναν με μύθους όπως η Μπίλι Χόλιντεϊ.
Και όλα αυτά με μόλις δύο δίσκους: Το 2003, σε ηλικία μόλις 20 ετών, με το ντεμπούτο της Frank κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στη Βρετανία, να κερδίσει πολλές διακρίσεις, αλλά και να ξανακάνει μόδα την jazz μουσική.

Η επιτυχία της εκτινάχθηκε το 2007 με το δίσκο της δεκαετίας Back to Black, που έχει πουλήσει έως σήμερα πάνω από 10.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως και έχει γίνει πλατινένιος σε δεκάδες χώρες. Ο δίσκος έμεινε για μήνες στις κορυφές των αμερικάνικων charts και κέρδισε πέντε βραβεία Grammy.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.