Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έξαρχος αδειάζει Ραγκούση για τα ταξί

22 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΠαΣοΚ παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον υπουργό Μεταφορών

Σαφείς αποστάσεις από τους χειρισμούς του υπουργού μεταφορών κ. Ι. Ραγκούση παίρνει με ανακοίνωσή του που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο γραμματέας της ΚΟ του ΠαΣοΚ, κ. Β. Έξαρχος, με θέμα την διαμάχη κυβέρνησης και ιδιοκτητών ταξί.

Σε μία πυροσβεστική παρέμβαση με χαρακτηριστικά προσπάθειας αποκλιμάκωσης της έντασης, ο κ. Εξαρχος, κατόπιν συνεννοήσεων με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, σημειώνει ότι στη συνεδρίαση του ΚΤΕ Μεταφορών την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει επί της ουσίας συζήτηση και όχι απλώς και γενικώς ενημέρωση, ενώ πέραν αυτού σημειώνει:
«Χρειάζεται ένα σύγχρονο πλαίσιο κανόνων, που θα διασφαλίζει, ότι το ταξί θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πολίτες και οι ιδιοκτήτες ταξί θα ζουν με αξιοπρέπεια».

Ο κ. Έξαρχος αφήνει επίσης να εννοηθεί ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια νέα μεταστροφή της κυβέρνησης, ενώ υπογραμμίζει ότι ξεκινά διαδικασία διαλόγου με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα: «Είναι αυτονόητο, ότι θα πρέπει να αξιοποιηθεί η εμπειρία που υπάρχει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως είναι επίσης αυτονόητο, ότι ο διάλογος που πρέπει να ξεκινήσει αμέσως και όλες οι αναγκαίες αποφάσεις από την πλευρά της Κυβέρνησης, θα ολοκληρωθούν εντός συγκεκριμένου δεσμευτικού χρονοδιαγράμματος», σημειώνει ο γραμματέας της ΚΟ του ΠαΣοΚ.

This entry was posted on Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2011 at 08:58 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply