Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Κυριάκος Μιχαηλίδης πρόεδρος της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ

21 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σε πνεύμα συναίνεσης και με στόχο τη συνέχιση της αποδοτικής λειτουργίας και προσφοράς της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ στην ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) και όρισε ομόφωνα τις παρακάτω αρμοδιότητες μεταξύ των μελών του:
Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου εκλέχθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας και πρώην δήμαρχος Δημ. Υψηλάντη Κυριάκος Μιχαηλίδης, στη θέση του αντιπροέδρου ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και μέλη οι: Γιώργος Δακής, περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ο δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, ο δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, η δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου,  ο πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Νίκος Πατσιούρας, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης Χρήστος Σάββας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Σβώλης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΑΝΚΟ ΑΕ Κων/νος Αυξέντης.
«Η απόφαση του Δ.Σ. αποτελεί επιλογή ενότητας στην οποία προσδοκούμε όλοι και προωθούμε συλλογικά. Όλοι μαζί στηρίζουμε μια κοινή προσπάθεια του συνόλου των κοινωνικών και οικονομικών εταίρων με στόχο την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας και την επίτευξη των οραμάτων μας με τη συνδρομή της ΑΝΚΟ. Στηρίζουμε το νέο Πρόεδρο που τυγχάνει της κοινής μας αποδοχής», τόνισε ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΝΚΟ κ. Γιώργος Δακής Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.
«Απόφασή μας είναι να στηρίξουμε την ΑΝΚΟ αναγνωρίζοντας το έργο και τις δυνατότητές της και να είμαστε δίπλα στο νέο Πρόεδρό μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κοζάνης και νέος Αντιπρόεδρος της ΑΝΚΟ κ. Λάζαρος Μαλούτας».
Ανάλογες ήταν και οι θέσεις που εκφράστηκαν από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Κλείνοντας τις διαδικασίες της συνεδρίασης ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΝΚΟ κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Δακή για την τιμητική πρόταση που του έγινε και όλους τους συναδέλφους που τη στήριξαν δήλωσε ότι : «Τη δύναμή μας την αντλούμε από τη σύμπτωση των απόψεών μας τόσο για την περιοχή όσο και για την Εταιρεία μας. Η Διοίκηση της Εταιρείας ήταν και θα είναι συλλογική και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε».

This entry was posted on Πέμπτη, 21 Ιουλίου, 2011 at 12:31 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply