Η συναυλία «από τον Mozart στο Μahler» είχε μεγάλη επιτυχία

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2011 στο Γραφείο του τον Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα Dr Michael Linhart, ο οποίος βρέθηκε στα Γρεβενά στο πλαίσιο της συναυλίας: «από τον Mozart στο Μahler», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας στο κατάμεστο από κόσμο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.
Η συναυλία έγινε υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας με χορηγό την Cosmote.
Τον κ. Linhart συνόδευε ο συμπατριώτης μας κ. Γιάννης Μήτσιου στέλεχος της Cosmote.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε τον κ. Linhart τονίζοντας: «υποδεχόμαστε σήμερα για ακόμη μία φορά ένα φίλο των Γρεβενών, έναν συχνό επισκέπτη του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας» και συνέχισε «όπως ήδη γνωρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας ανήκει στο Δήμο Γρεβενών, αποτελεί δε το μεγάλο μας στοίχημα για την Τουριστική Ανάπτυξη των Γρεβενών. Θέλουμε τη σωστή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου, ώστε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες, για το λόγο αυτό τόνισε ζήτησα από τον κ. Πρέσβη τη συνεργασία του και τη βοήθειά του στην προσπάθεια που γίνεται προς την κατεύθυνση αυτή. Ο κ. Πρέσβης έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον και προσφέρθηκε να μας βοηθήσει ως προς την τεχνογνωσία».
Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Μήτσιου για την ουσιαστική συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης στην πόλη των Γρεβενών τονίζοντας: « Ο κ. Μήτσιου είναι παρών σε ότι και αν του έχουμε ζητήσει. Με δική του παρέμβαση έχει τοποθετηθεί κεραία στη Βάλια Κάλντα για την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.