Ορκίστηκε  ενώπιον του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Ορκίστηκε σήμερα ως «Συνήγορος του Πολίτη», ενώπιον του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Ρέππα και του υφυπουργού κ. Ντίνου Ρόβλια, η καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών κυρία Καλλιόπη Σπανού.

Η κυρία Καλλιόπη Σπανού ήταν έως τώρα αναπληρώτρια «Συνήγορος του Πολίτη» και υπεύθυνη στην Ανεξάρτητη Αρχή για τις σχέσεις κράτους – πολίτη.

Στη συνάντηση της κυρίας Σπανού με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που ακολούθησε την ορκομωσία, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Ανεξάρτητη Αρχή.

Ο κ. Ρέππας επισήμανε την επιτυχή πορεία της Αρχής στη διαμεσολάβηση μεταξύ της δημόσιας διοίκησης και των πολιτών για την προστασία των δικαιωμάτων τους, την τήρηση της νομιμότητας και την καταπολέμηση της κακοδιοίκησης, δικαιώνοντας έτσι την επιλογή ίδρυσης του «Συνήγορου του Πολίτη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.