Ο κ. Τατούλης “άδειασε” τον Αντιπεριφερειάρχη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις από την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς πρίν λίγο, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστου Μαλαπάνη τον οποίο ευχαρίστησε πολύ για την μεχρι τώρα συνεργασία τους.
Η λιτή ανακοίνωση απο το γραφείο τύπου της περιφέρειας αναφέρει ότι:
“Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, κ. Χρήστου Μαλαπάνη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης. Ο κ. Τατούλης ευχαρίστησε τον κ. Μαλαπάνη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους”.
To προχθεσινό επεισόδιο στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου αποτέλεσε την κορυφή μιας σχέσης στα όρια αφού ο πρώην πλέον Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας δεν φαίνεται να μπορούσε να ακολουθήσει το μοντέλο που φαίνεται να προωθεί ο κ. Τατούλης
Η πρόταση του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για αναβολή της συζήτησης του θέματος για τα έργα αναβάθμισης του πολιτικού αεροδρομίου της Καλαμάτας. οδήγησε σε αποχώρηση του κ. Μαλαπάνη από τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Ο κ. Μαλαπάνης ήταν ο εισηγητής του θέματος. Όμως μετά την παρουσίαση των προτάσεων για τα αναγκαία για την αναβάθμιση του αεροδρομίου έργα, ο κ. Τατούλης δήλωσε ότι δεν τον ικανοποιεί η εισήγηση και πρότεινε την συγκρότηση επιτροπής με επικεφαλής την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου και τη συμμετοχή των περιφερειακών συμβούλων Σωτήρη Παναγιωτόπουλου και Παναγιώτη Αλευρά, προκειμένου να γίνει επεξεργασία νέων προτάσεων.

Η στάση του περιφερειάρχη οδήγησε σε αποχώρηση του κ. Μαλαπάνη από τη συνεδρίαση, ο οποίος χθες ανακοίνωσε την παραίτησή του.

e-aftodioikisi.gr με πληροφορίες από isthmos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.