Κατασχέθηκαν 37 δενδρύλλια και 328 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη την Τρίτη 12 Ιουλίου, στο Καρυοχώρι Κοζάνης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαϊδας, 49χρονος Έλληνας για καλλιέργεια 37 συνολικά δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή 328 γραμμαρίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε ορεινή αγροτική περιοχή, εντοπίστηκε φυτεία 26 δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν, και συνελήφθη ο 49χρονος τη στιγμή που προσέρχονταν στο σημείο που καλλιεργούσε την παραπάνω φυτεία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 49χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην αυλή του σπιτιού του και άλλα 11 δενδρύλλια καθώς και αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 328 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κατασχέθηκαν 10 δενδρύλλια κάνναβης
Συνελήφθη επίσης την Τρίτη 12 Ιοπυλίου, στο Σιδηροχώρι Καστοριάς από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, 30χρονος Έλληνας για καλλιέργεια δέκα δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην αυλή και στον κήπο του σπιτιού του, 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,50 μέτρα έως 0,80 μέτρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.