Γενική συνέλευση την Κυριακή 18 Ιουλίου

«Στόχος είναι να εγγράψουμε 200 νέα μέλη στον ΦΑΣ Πυρσός, μέχρι τις 18 Ιουλίου, την ημέρα που θα γίνει η γενική συνέλευση της ομάδας και οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ομάδα», δήλωσε στον Star-fm 933, το μέλος της απερχόμενης διοίκησης Κώστας Κοτζατίσογλου και συνέχισε λέγοντας πως ευελπιστούν φέτος να μείνουν στην ομάδα όλοι οι Γρεβενιώτες παίκτες που αγωνιζόταν πέρυσι ενώ θα την ενισχύσουν με παίκτες από την «τοπική» κυρίως αγορά. Αναφερόμενος στον προπονητή της περσινής περιόδου Γιάννης Σαμαρά είπε πως με την δουλειά του απέδειξε πως είναι «μεγάλος» και χρήσιμος για την ομάδα.
Οι εγγραφές νέων μελών γίνονται από τον ίδιο και από τον Γιώργο Μπακαΐμη. Κοστίζουν 50 € το χρόνο και δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές για το νέο ΔΣ θα έχουν όλα τα νέα και παλιά μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα, μέχρι την ημέρα των εκλογών.
«Εννοείται ότι μέλος της ομάδας είναι ο νυν Αντιπρόεδρος της ομάδας του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος και μεγαλοχορηγός του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου» απάντησε ο Κώστας Κοτζατίσογλου σε σχετική ερώτηση ενώ για τα έσοδα που θα προκύψουν από τις εγγραφές μελών είπε πως θα παραδοθούν στην νέα διοίκηση που θα εκλεγεί τις επόμενες μέρες.

Χρήστος Μίμης – Λουκάς Νίκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.