Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βρώμικη μπάλα: Οι πρώτες αθλητικές διώξεις για τα στημένα

12 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Παραπέμπονται Ολυμπιακός Β., Καβάλα, Ηλιούπολη, Εθν. Αστέρας και 8 πρόσωπα…

Πειθαρχικές διώξεις εναντίον τεσσάρων ομάδων και οκτώ προσώπων (ενός μάνατζερ, δύο προπονητών, τριών παραγόντων, ενός πρώην υπαλλήλου της ΕΠΟ και ενός ποδοσφαιριστή) για δωροδοκία και συμμετοχή σε στοίχημα κατ΄ εξακολούθηση, άσκησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ κκ. Ανδρέας Φάκος και Μανώλης Αντωνακάκης.

Αναλυτικά, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς παραπέμπουν στους αρμόδιους αθλητικούς δικαστές της Σούπερ Λίγκας:
1. Την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και τον μεγαλομέτοχό της Αχιλλέα Μπέο.
2. Την ΠΑΕ Καβάλα και τον πρώην προπονητή της ομάδας Γιάννη Παπακώστα.

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β΄- Γ΄ Εθνικής παραπέμπονται να απολογηθούν:
1. Η ΠΑΕ Ηλιούπολη, ο μεγαλομέτοχός της Γιώργος Τσακογιάννης, ο πρόεδρός της Νίκος Χάλκος και ο ποδοσφαιριστής της Μιχάλης Νικολόπουλος.
2. Η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας και ο πρώην προπονητής της ομάδας  Νίκος Παντέλης.

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ παραπέμπονται να απολογηθούν ο μάνατζερ Αθανάσιος Ντότσης και ο (αποπεμφθείς) υπάλληλος της ΕΠΟ Γιάννης Παπαδόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μολονότι παραπέμπεται η ΠΑΕ Καβάλα, δεν έγινε το ίδιο με τον πρόεδρό της Σταύρο Ψωμιάδη, ούτε με τον καταζητούμενο πατέρα του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος είναι το πραγματικό αφεντικό της ομάδας και στην ποινική δίωξη που του έχει ασκηθεί από την εισαγγελία πρωτοδικών κατηγορείται ως επικεφαλής μιας εκ των τριών εγκληματικών οργανώσεων που έστηναν ματς. Αντ’ αυτών (προς το παρόν;) θεωρήθηκε συμμέτοχος και παραπέμπεται ο άλλοτε προπονητής της Καβάλας Ι. Παπακώστας.

Γιάννης Γεωργάκης

This entry was posted on Τρίτη, 12 Ιουλίου, 2011 at 18:44 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply