Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αντρέας Ψευτογκάς: “Για όλα χρειάζεται σωστός προγραμματισμός”…

12 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Πρωτέα”

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε στον Star-fm 933, ο 17χρονος Ανδρέας Ψευτογκάς που βρέθηκε από τον Πρωτέα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τον ΠΑΟ. “Το όνειρο κάθε παίκτη είναι να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα” δήλωσε ο Ανδρέας που βλέπει το δικό του όνειρο να πραγματοποιείται.
Στην ηλικία των 13 χρονών, άφησε τα “γήπεδα” της γειτονιάς και γράφτηκε στα παιδικά τμήματα του Πρωτέα. Ο ίδιος στη συνέντευξή του ευχαρίστησε όλους τους προπονητές που κατά καιρούς είχε: Βασίλη Μπατσίλα, Γιάννη Κυριάκο, Αλέξη Κατσάλη και ιδιαίτερα τον Γιάννη Χασιώτη που πίστεψαν στις ικανότητές του. Ευχαρίστησε ακόμη την διοίκηση του Πρωτέα αλλά και τον προπονητή Πέτρο Μουρουζίδη που τον εμπιστεύθηκαν και τον έκανα βασικό στην ομάδα την προηγούμενη αθλητική σεζόν. “Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Πρωτέα” είπε.
Τώρα ετοιμάζεται για την μετακόμιση στην Αθήνα όπου θα ενισχύσει το εφηβικό τμήμα του ΠΑΟ και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια αλλά και χρόνο για να μπορέσει να σταθεί δίπλα στους καλύτερους καλαθοσφαιριστές της Ελλάδας.  Δίπλα του βρίσκεται η οικογένεια του η οποία στην αρχή τουλάχιστον, θα επωμιστεί και την οικονομική του στήριξη.
Τελειώνοντας τη συνέντευξη ο Ανδρέας Ψευτογκάς, συμβουλεύοντας τους νεώτερους είπε: “Ο σωστός προγραμματισμός είναι το παν, και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο”.

Όλοι μας, του ευχόμαστε καλή πορεία και πολλές επιτυχίες στα μεγάλα σαλόνια του Μπάσκετ και επίσης να μην ξεχνά τους φίλους του αλλά κι από που ξεκίνησε.

Χρήστος Μίμης – Λουκάς Νίκου

This entry was posted on Τρίτη, 12 Ιουλίου, 2011 at 18:02 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply