Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Γρεβενά: «Πράσινος πονοκέφαλος» για τους προπηλακισμούς βουλευτών

Ιούλιος 11th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η Κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει και τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο προβληματισμός που υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τους προπηλακισμούς και τις αποδοκιμασίες κατά βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος μεταφέρθηκε και στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά, όπου μέλη του εθνικού συμβουλίου ανέφεραν χρησιμοποιώντας υψηλούς τόνους ότι τα σκληρά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση προκαλούν αγανάκτηση και σε πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η κυβέρνηση εκτός από τους αγανακτισμένους έχει να αντιμετωπίσει και την ανοιχτή πλέον κόντρα και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα σήμερα  Δευτέρα δεν αποκλείεται η διαμάχη να αναζωπυρωθεί αφού τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατονόμασε ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ότι συμμετείχαν σε προπηλακισμούς βουλευτών είναι αποφασισμένα να υποβάλλουν μήνυση κατά του Μιχάλη Καρχιμάκη.

Ωστόσο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ όταν ερωτήθηκε από το MEGA δεν φάνηκε να πτοείται και απάντησε: «Παλιά τους τέχνη κόσκινο».

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρης Κουκουλόπουλος, είπε πως τα φαινόμενα αυτά πρέπει να προβληματίσουν το πολιτικό σύστημα αλλά και την κοινωνία, ενώ ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Μαγκριώτης, ζήτησε διάλογο και συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων με στόχο την αποφόρτιση του κλίματος.

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούλιος 11th, 2011 at 10:30 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply