Παρά την οικονομική κρίση το υπόλοιπο συναυλιακό καλοκαίρι στην Ελλάδα υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις – Ξένη μουσική…

* Στις 8, 9 (έγιναν ήδη) και 12 Ιουλίου θα εμφανιστεί στην Αθήνα ο Ρότζερ Γουότερς με την παγκόσμια περιοδεία «Τhe Wall Live», η οποία γιορτάζει τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πολυπλατινένιου ομώνυμου άλμπουμ των Ρink Floyd. Να σημειωθεί ότι αρχικώς είχε ανακοινωθεί μόνο μία ημερομηνία συναυλίας του θρυλικού μπασίστα των Ρink Floyd, αλλά λόγω ζήτησης προστέθηκαν άλλες δύο.

* Οι Duran Duran, πολυαγαπημένο βρετανικό συγκρότημα της δεκαετίας του ΄80, επιστρέφουν την Τρίτη 26 Ιουλίου για μια συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Πολυαναμενόμενη είναι επίσης η συναυλία των Αμερικανών Βon Jovi, οι οποίοι θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο της Οpen Αir 2011 Τour. Η ομάδα της Εleven Concerts που τους φέρνει στην Αθήνα ανέφερε στο «Βήμα» ότι «δεδομένης της εποχής, η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζει να πηγαίνει πολύ καλά. Πιστεύουμε ότι ως τις 20 Ιουλίου θα είναι sold out». *

* Τέλος, ο Σεπτέμβριος μας επιφυλάσσει δύο μουσικές εκδηλώσεις για πολύ διαφορετικά γούστα: η Βανέσα Μέι θα παίξει το βιολί της στο Ηρώδειο, ενώ οι Βρετανοί Ρrimal Scream θα παρουσιάσουν ένα δίωρο σόου-best of στην Ιερά οδό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.