Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

10 παραλίες-«κρυφά διαμάντια» της Ελλάδας

9 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Κρυστάλλινα νερά για… λίγους και εκλεκτούς

Οι παραλίες της Ελλάδας είναι όλες μαγικές. Η καθεμιά με τον δικό της τρόπο βέβαια. Άλλες φημίζονται για τα νερά τους, άλλες για τις αποστομωτικά όμορφες τοποθεσίες τους και άλλες απλώς για τον κόσμο που συγκεντρώνουν το καλοκαίρι.
Είναι αρκετοί πλέον εκείνοι που θέλουν να αποφύγουν τον συνωστισμό και τη «μάχη της ξαπλώστρας» και προτιμούν να οδηγήσουν μερικά χιλιόμετρα παραπάνω για να κάνουν με την ησυχία τους μπάνιο σε μια απομονωμένη παραλία.
Για αυτούς ακριβώς υπάρχουν παραλίες που αποτελούν «κοινά μυστικά». Πανέμορφες τοποθεσίες με κρυστάλλινα νερά και -κυρίως -για λίγους και… εκλεκτούς.

Απολαύστε μερικές από τις μαγευτικές  αυτές παραλίες

Άχλα- Άνδρος

Canal D’ Amour – Κέρκυρα

Εγκρεμνοί – Λευκάδα

Βουτούμι – Αντίπαξοι

Καβουρότρυπες – Χαλκιδική

Γιδάκι – Ιθάκη

Τσιγκράδο – Μήλος

Κολώνα – Κύθνος

Άντονι Κουίν – Ρόδος

Μυλοπόταμος – Πήλιο

Φυσικά ένα Τop 10 δεν είναι αρκετό για να τις χωρέσει όλες… Οπότε κάθε πρόταση… καλοδεχούμενη.

ΠΗΓΗ

This entry was posted on Σάββατο, 9 Ιουλίου, 2011 at 17:31 and is filed under 10, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 response about “10 παραλίες-«κρυφά διαμάντια» της Ελλάδας”

  1. Φοινικουντα παραλιες said:

    Παρόλο που θα ήθελα να παινέψω τον τόπο μου, τη Φοινικούντα, η οποία έχει εξαιρετικές παραλίες, θα ήθελα να προσθέσω στην παραπάνω λίστα με τις καλύτερες και λιγότερο γνωστές παραλίες την παραλία Πράσσα η οποία βρίσκεται στην Κίμωλο. Πραγματικά εξαιρετική!

Leave a Reply