Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υποβιβάζονται τα Τρίκαλα;

Ιούλιος 9th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Μηνυτήρια αναφορά της ΕΕΑ κατά των Τρικάλων

Όπως ανακοίνωσε η ΓΓΑ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων, διότι σύμφωνα με την έρευνα του φακέλου της ΠΑΕ Τρικάλων προκύπτει ότι η εγγυητική επιστολή είναι πλαστή με αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλίας να απειλείται με υποβιβασμό στην Football League 2. ανακοίνωση έγινε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το μεσημέρι της Παρασκευής.

Με τα νέα δεδομένα τα Τρίκαλα που επρόκειτο να αγωνιστούν στα πλέι οφ της Football League αν τελικά αυτά διεξαχθούν, πλέον κινδυνεύουν να υποβιβαστούν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.
Πλέον αν τελικά αποδειχτεί κάτι τέτοιο, τότε μένει να φανεί ποιά ομάδα θα συμμετάσχει στα πλέι οφ της ανόδου από την Football League αν αποφασιστεί να διεξαχθούν. Η επόμενη ομάδα στην τελική βαθμολογία ήταν ο Διαγόρας.

Η ανακοίνωση ανέφερε:
» Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι:
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων, διότι σύμφωνα με την έρευνα του φακέλου της ΠΑΕ Τρικάλων προκύπτει, από έγγραφο της τράπεζας PROBANK Τρικάλων, ότι η εγγυητική επιστολή που προσκόμισε η ανωτέρω ΠΑΕ για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα 2010-2011 είναι, όπως αναφέρει η τράπεζα, καθ’ ολοκληρία πλαστή.
Τα σχετικά έγγραφα διαβιβάστηκαν στην ΕΠΟ και στη Football League 2 για τις δικές τους ενέργειες.

This entry was posted on Σάββατο, Ιούλιος 9th, 2011 at 01:48 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply